Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τα φάγαμε όλοι μαζι

O Θεοδωρος Πάγκαλος, προκειμένου να συγκεντρώσει προσωπικές εμπειρίες "για τη συνευθύνη και συνενοχή των πολιτών στο πάρτι που έγινε", ώστε να τις εντάξει στο βιβλίο του, άνοιξε site! Δείτε το:

1 σχόλιο:

  1. ‎"Για κάθε ιστορία «μαζί τα φάγαμε» που θα δημοσιεύει ο Πάγκαλος, θα υπάρχει και ένας που θα διαμαρτύρεται, ισχυριζόμενος ότι δεν έφαγε τίποτα. Για κάθε νέο μέτρο που θα λαμβάνει η κυβέρνηση θα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που πιστεύουν ότι υπάρχει διαφορετικός δρόμος. Και θα υπήρχε διαφορετικός δρόμος αν ο Πάγκαλος και η «τάξη» του έκαναν τη δουλειά τους τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι μόνο η προσβολή στο περί δικαίου αισθήματος. Είναι και η αποβολή της κοινής λογικής από την κουβέντα που προσπαθούμε να κάνουμε. Ακόμα και αν ο Πάγκαλος είχε δίκαιο, το έχασε στη διαδρομή των τελευταίων τριών χρόνων. Τι στο διάολο έκαναν για να μην τα τρώμε όλοι μαζί; Πόσους φοροφυγάδες τσίμπησε και πόσους θεσμούς εκσυγχρόνισε;"

    ...μια εξαιρετική απάντηση στο κατα τα λοιπά ενδιαφέρον εγχείρημα του Πάγκαλου: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=17308

    ΑπάντησηΔιαγραφή